Ultrasonic Facial – beauty gadget koji osvaja svijet!

Rio-Ultrasonic-Facial
Što je točno Ultrasonic Facial?

Uređaj koji emitira ultrazvučne valove niskog i visokog intenziteta, te kombinira 2 kozmetička tretmana: dubinsko čišćenje i sonoforezu.

Dubinsko čišćenje ili piling postiže se pomicanjem špatule uređaja po mokroj koži lica. Na taj način ultrazvučne vibracije nježno ispiru nečistoće duboko iz pora kože, koje nije moguće postići uobičajenim pranjem lica. Sonoforeza je postupak kojim se pulsirajućim valovima poboljšava propusnost kože i postiže učinkovitija apsorpcija seruma.

Nakon samo nekoliko tretmana, Vaša koža će blistati svježe i mladenački jer ćete se osloboditi svih toksina i nečistoća. Koje su prednosti? Osim što će dubinski očistiti vašu kožu, pomoći će i da se bore manje vide. Još jedna prednost ovog uređaja je što može napraviti čuda osobama koje pate od akni budući da izvlači duboko iz kože sve nečistoće koja bi mogle uzorkovati akne. Za razliku od mikrodermabrazije, nakon postupka nećete imati crvenilo na licu. To je dodatni bonus ako morate biti negdje neposredno nakon tretmana.

Tretman u par koraka:
I. Dubinsko čišćenje

1.Nanesite toplu vodu na lice pomoću blazinica ili ručnika.

2.  Uključite uređaj i odaberite željeni program

3.  Držite uređaj tako da je display okrenut suprotno od vaše kože lica.

4. Laganim pritiskom krećite se špatulom preko kože lica prema naprijed. Za najbolje rezultate,  uzmite si vremena i radite polako neprestano pomičite špatulu.

rio-ultrasonic-facial-01

II. Sonoforeza (Dubinsko prodiranje seruma ili kreme u kožu)

1.Nanesite tanki sloj seruma ili kreme po želji na kožu.

2. Uključite uređaj i odaberite željeni program

3. Uređaj držite tako da je display okrenut prema vašem licu

4. Uz blagi pritisak klizite špatulom po površini kože unatrag. Serum će postepeno prodirati duboko u površinu kože. Za najbolje rezultate, uzmite si vremena i radite polako neprestano pomičući špatulu.

Kome je namijenjen?

Idealan je za problematičnu kožu sklonu aknama, te osjetljivu kožu sklonu crvenilu i iritacijama. Kreme i serume dostavlja duboko u kožu pa je sjajan i u borbi protiv bora.

Rio Ultrasonic Facial možete kupiti na našem web shop-u:

https://shop-medikor.hr/ljepota/ciscenje-lica/ultrasonic-facial/