Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu lica

Beauty-Uredaji-Medikor

Znak zdrave i blistave kože je njena glatkoća i mekoća i većina nas tome težimo. No zimi hladan i vlažan zrak na otvorenom, a topao i suh u zatvorenim prostorima jako isušuju kožu. Oni proizvodi i rutina koju smo imali zimi neće nam odgovarati u proljeće pa je vrlo važno kožu lica pripremiti na promjenu i nove, drugačije utjecaje.

Dobra vijest je da pravilnim tretmanima možemo pripremiti kožu lica tako da ona bude meka, glatka i spremna za proljeće. Koža našeg lica zahtjeva puno pažnje i jako je važno da imamo rutinu njegovanja i čišćenja.

Donosimo vam nekoliko proizvoda koji će osigurati da vaša koža ostane zdrava, sjajna i blistava:

 

1. Rio 60 Second Face Lift Plus

Ovaj uređaj koristi faradizaciju i iontoforezu za lifting, toniranje i pomlađivanje lica. Djeluje na dva načina: elektrostimulacijom mišića lica učvršćuje opuštenu kožu lica, a poticanjem apsorpcije kolagena i retinola u kožu povećava elastičnost kože i smanjuje vidljivost bora. Nakon uporabe ovog uređaja osjećat ćete se i izgledati mlađe i ljepše – kao da ste bili na face liftingu, ali bez kirurškog zahvata.

Kome je namijenjen?

Uređaj je namijenjen ženama, ali isto tako i muškarcima za zatezanje mišića lica i vrata, smanjuje vidljivost bora i ima anti-age učinak.

01-2_2

2. Rio Ultrasonic Facial

Rio Ultrasonic facial je uređaj 2 u 1 za dubinsko čišćenje i njegu kože s anti age efektom. Vrh uređaja ima oblik špatule čija jedna strana služi za piling i čišćenje, a druga za infuziju kolagenskog seruma ili kreme u kožu. Proizvod radi mikro masažu lica te na taj način potiče eliminaciju toksina iz kože. Tretman je bezbolan i efektivan, i za najosjetljivije kože lica.

Kome je namijenjen?

Uređaj je namijenjen problematičnoj koži sklonoj aknama i iritaciji jer dubinski uklanjanja mitesere i čisti masnoće i bakterije iz pora.

02-2

3. BEURER FC 76 uređaj za mikrodermoabraziju

Mikrodermoabrazija je dubinska vrsta pilinga koja se primjenjuje kada se želi obnoviti koža uslijed problema s aknama i ožiljcima od akni, ali i u borbi protiv bora. Beurer FC 76 omogućuje profesionalni piling lica pomoću 3 različita nastavka napravljenih od fine safirne presvlake koja se koristi za nježno odstranjivanje viška kože. Uređaj je jednostavan za primjenu, a prve rezultate ćete vidjeti vrlo brzo.

Kome je namijenjen?

Uređaj je idealan za sve one koji muku muče sa sitnim borama na licu, ožiljcima od akni, proširenim porama i hiperpigmentacijom.

03-2

Velika prednost ovih proizvoda je u tome što sve tretmane vrlo jednostavno i brzo možete napraviti kod kuće. S navedenim proizvodima osvježit ćete i hidratizira kožu lica, no kako bi ona i dalje ostala lijepa i njegovana predlažemo vam da ju u ova izazovna vremena zaštitite sa svilenom ‘Mask in Mask’ maskicom napravljenom od 100% svile. Luksuzna maska izrađena od prekrasno meke svile koja je nježna prema licu i blaga prema koži.

 

Informacije dostupne na službenoj stranici  Medikora, podnaslov „Novosti“,  nisu zamjena za stručani medicinski savjet ili njegu. Medikor preporučuje savjetovanje s liječnikom ukoliko imate zdravstvenih problema ili pitanja.