Rio Facial Renew – uređaj za zatezanje kože radiofrekvencijom (RF)

facial-renew-01

Tretman radiofrekvencijom je u zadnje vrijeme jako popularan u kozmetičkim salonima i među ženama i muškarcima. To je vrlo neinvazivan i relativno nježan način zatezanja kože. Poput laserskih i LED tretmana, radiofrekvencija koristi toplinsku energiju za poticanje proizvodnje kolagena i elastina.

Pomoću  RF energije dolazi do za zagrijavanja dermisa i zatezanje kože bez oštećenja gornjeg sloja. Na taj način se zateže temeljna struktura kože te ona postaje čvršća, boljeg tonusa i pomlađenijeg izgleda.Upravo ovo zatezanje i učvršćivanje uzrokovano pojačavanjem sinteze kolagena i elastina, čini radiofrekvenciju posebno pogodnom za ciljanje opuštene kože lica, te bora i linija nastalih između nosa i usta.

 facial-renew-02

Tretman uređajem Facial Renew  traje oko 20 min i vjerojatno ćete biti malo crveni tijekom i nakon tretmana jer će se koža zagrijati na podnošljivih 40 stupnjeva. Osim blagog crvenila tretman nema nuspojava, iako su neki ljudi osjetljiviji na osjet duboke topline od drugih.

facial-renew-03

Kako se koristi uređaj?

 1. Očistite kožu i potpuno ju osušite.

2. Nanesite neki hidratantni serum,gel ili gel- kremu na područje tretmana.

3. Uključite uređaj

4. Stavite vrh uređaja na kožu i konstantnim kružnim pokretima krećite se po licu.Kada temperatura kože zagrije na 42 ° C, svjetlo na uređaju će se pretvoriti u narančasto.

5. Nastavite kružiti uređajem po koži. Ako temperatura kože dosegne 45 °C svjetlo će postati crveno. Pomičite uređaj malo brže ako se to dogodi ili ako osjećate nelagodu – idealno bi bilo da je  svjetlo uvijek narančasto.

6. Tretman svakog područja traje oko 3-4 minute.

7. Kada ste obradili sva područja isključite uređaj

Nakon tretmana, tretirano područje treba biti toplo, a koža čvršća i glađa.

rio-facial-renew-podrucja-tretmana

Rio Facial Renew možete nabaviti u Medikor prodavaonici, Tratinska 58, Zagreb, u svim boljim ljekarnama i na Medikor web shopu:

https://shop-medikor.hr/rio-facial-renew-uredaj-za-zatezanje-koze-radiofrekvencijom/