Riješite se celulita kod kuće uz Beurer Cellulite Releazer!

Beurer-cellulite-releaZer-compact-04

Bez obzira na dob ili tjelesnu konstituciju, celulit je nešto što većina nas ima.

Jednostavno rečeno, tvrdokorne naslage ispod kože mogu biti uzrokovane hormonskim promjenama, lošim odabirom hrane i pića, nakupljanjem toksina, gubitkom elastičnosti i nedostatkom vježbanja. Razlog zbog kojeg celulit prevladava na bedrima, trbuhu i stražnjici uglavnom je zbog toga što su to područja koja su toma, pogotovo kada puno vremena provodimo  za stolom ili kada smo kao  u trenutnoj situaciji više vezani za kuću.

Celulit je poremećaj potkožnog tkiva praćen promjenom izgleda kože, koja poprima izgled narančine kore. Zahvaća 80-90% svih žena praktički u svim fazama životnog ciklusa, počevši od puberteta, ali je više vidljiv kod žena starijih od 30 godina. Utječe na milijune žena, a manje na muškarce.

To je bezopasno stanje kože koje se može poboljšati, uz pravilnu prehranu, tjelovježbu i anticelulitnu masažu.

BEURER  CELLULITE RELEAZER, prvi klinički testiran anticelulitni masažer

Beurer-cellulite-releaZer-05

U Hrvatskoj je od prošle godine dostupna svjetska inovacija: prvi klinički testirani anticelulitni masažer Beurer Cellulite Releazer !  (Znanstvena studija sa Instituta proDerm u Hamburgu).

Od nedavno postoji i  manja (putna verzija) Beurer cellulite releaZer compact!

Beurer-cellulite-releaZer-compact

Dokazano smanjuje celulit na način da povećava mikrocirkulaciju tkiva pomoću vibracija. Pospješuje i ubrzava razgradnju molekula masnoća u masnim stanicama i razgrađuje celulit u područjima gdje se formira.

Za primjetno glatke, čvrste i zategnute obline nakon samo 12 tjedana primjene.

Uz dodatan učinak drenaže smanjuje se izgled narančine kore. Udubljenja su manje vidljiva i nepravilnosti su smanjene u smislu primjetno glatke, čvrste i napete kože i oblina tijela. Vrlo je jednostavan za primjenu, a može se koristiti čak i pod tušem kao dio dnevne beauty rutine.

Beurer-cellulite-releaZer-compact-02

Kako se koristi?
1. Faza – anticelulitna masaža
  1. Stavite nekoliko kapi masažnog ulja na dlan, a zatim ravnomjerno umasirajte ulje na dijelove tijela koje ćete tretirati.
  2. Za najbolje rezultate stavite nogu koju želite tretirati na stolicu, stolac ili na rub kade. Cijeli tretman masaže bedra izvodite stojeći.
  3. Uključite uređaj i odaberite željeni program
  4. Tretirajte vanjsku stranu bedara stranom sa šiljcima uz male kružne pokrete i srednji pritisak (otprilike 3 min). Uvijek se krećite od koljena prema gore
  5. Tretirajte vanjsku stranu bedara stranom sa šiljcima uz polagane, duboke kružne pokrete i jači pritisak (otprilike 3 min). Krećite se od koljena prema gore.

 

2. Faza – Drenaža
  1. Kližite uređajem od koljena prema gore koristeći rub u boji uz srednji pritisak. Jedan potez bi trebao biti dugačak oko 10 cm.
  2. Ponovite ovaj postupak 5 puta.
  3. Na kraju jednom prođite uređajem po tkivu cijelog bedra

Beurer-cellulite-releaZer-compact-03

Dokazano smanjuje celulit na način da povećava mikrocirkulaciju tkiva pomoću vibracija. Pospješuje i ubrzava razgradnju molekula masnoća u masnim stanicama i razgrađuje celulit u područjima gdje se formira.

Za primjetno glatke, čvrste i zategnute obline nakon samo 12 tjedana primjene.

Pogledajte video:

Beurer Cellulite Releazer dostupan je u Medikor specijaliziranoj prodavaonici, Tratinska 58, Zagreb, te na Medikor web shopu. Trenutno je na popustu 15% do kraja mjeseca.