Inovacija iz Medikora: Višekratne, platnene maske sa filterom

medikor-troslojne-pamucne-maske

Platnena maska za lice sa filterom pažljivo je izrađena od visokokvalitetne pamučne tkanine. Ušiveni džep između dva sloja tkanine omogućuje umetanje filtera. Filter je vodonepropusan, uz istovremenu propusnost za zrak i neometano disanje.

Proizvod ‘Medikor maska za lice + filter’ je certificiran pri Nastavnom Zavodu za Javno Zdravstvo dr. Andrija Štampar.

Maska dolazi u paketu sa 4 zamjenjiva, vodonepropusna filtera za masku te uputama za korištenje.

OPIS MASKE

  • Dvoslojna, pamučna maska: dva sloja platna s ušivenim džepom za filter
  • Uz dodavanje filtera u džep postaje troslojna maska
  •  100 % pamuk
  •  Višekratna uporaba, periva u perilici rublja (na 60 C), može se peglati
  •  Fleksibilna traka osigurava čvrsto prijanjanje uz lice
  •  Metalne kopčice za fiksaciju filtera
  • Proizvedena u Hrvatskoj
  • 4 zamjenjiva filtera u pakiranju sa maskom.

 

Maska je izrađena od visokokvalitetnog pamuka koji ju čini mekom i udobnom za lice. Lako ju je nositi i ne izaziva nelagodu. Izdržljiv dizajn osigurava udobnost i jednostavnost primjene. Postavlja se dobrim prijanjanjem uz lice. Hidrofobni filter između dva pamučna sloja dodatno sprječava prolazak prašine, velikih kapljica i druge nečistoće kroz masku. Maska je pogodna za kućnu i vanjsku uporabu.

troslojna-maska-za-lice-filterom-crna-roze-ruzepaket medikor troslojna-maska-za-lice-filterom-flamingo-02_1

FILTERI ZA MASKU SA DŽEPOM

Vodonepropusni filteri za masku sa džepom koji  sprječavaju prijenos respiratornih kapljica. Filteri su izrađeni od visokokvalitetnog netkanog poliamida sa certifikatom STANDARD 100 od OEKO-TEX®. Certifikat garantira da filter nema štetnih supstanci u koncentracijama koje bi imale negativan utjecaj na zdravstveno stanje čovjeka. Pri svakom pranju filter je potrebno izvaditi iz maske.  Glavno obilježje filtera je hidrofobnost, odnosno vodonepropusnost čime filter sprječava da kapljice dođu s korisnika maske na onoga s kime je u kontaktu i obrnuto.

filteri-za-pamucnu-troslojnu-masku-30-komada

Materijal filtera: 100 % poliamid (netkani).

ODRŽAVANJE FILTERA i UMETANJE FILTERA

Filter nije periv u perilici rublja, no može se peglati samostalno i unutar maske. Filter je uporabljiv dok god je vodonepropusan, preporuka je prije pranja maske izvaditi i baciti korišteni filter te ga zamijeniti novim prije korištenja maske.  Filter je posebno dizajniran da pristaje uz Medikor masku sa džepom, no može se koristiti za sve maske sa džepom na tržištu. Postavlja se na način da se umetne u džep maske, pazeći pritom da se perforirani otvori na gornjem dijelu filtera postave na otvore kopčica i zatvore spajanjem.

TRENUTNO DOSTUPNE BOJE MASKI 

maske-logo

Bijela, svijetloplava, prugasto-plava, svijetloroza, crna, siva, lila, crna s rozim ružicama, cvjetna rapsodija.

UPUTE ZA KORIŠTENJE MASKE

Medikor troslojna-maska-za-lice-filterom-bijela

NAPOMENA: Obavezno oprati masku prije prvog nošenja!

POSTAVLJANJE MASKE NA LICE I UMETANJE FILTERA

Maska mora dobro prionuti uz lice, u potpunosti prekrivajući nos, usta i bradu (vidi sliku).

1.  Prije stavljanja maske dobro operite ruke (min. 20 sekundi ) ili ih dezinficirajte sredstvom za dezinfekciju. U pakiranju su 4 filtera za masku, kod nošenja maske koristite jedan filter. Filter se postavlja se na način da se umetne u džepić koji se nalazi u gornjem dijelu maske, ispod fleksibilne trake. Džepić se zatvara pomoću dviju kopčica. Otvorite džepić i filter postavite između dva sloja pamučne tkanine tako da dodje do donjeg ruba. Perforirani otvori na gornjem dijelu filtera postavite na otvore kopčica i zatvorite spajanjem.

2.  Postavite masku na lice preko nosa i usta, prekrivajući i bradu. Pomoću fleksibilne trake koja se nalazi u gornjem rubu maske pričvrstite masku uz korijen nosa.

3. Fiksirajte masku iza uha držeći za vezice koje se nalaze na obje strane maske.  Podesite vezice kako biste osigurali ugodno nošenje.  Za fiksaciju maske oko uha korištena je  elastična, tkana, okrugla gumica.

 

DOSTUPNA PAKIRANJA:visekratna-platnena-maska-za-lice-filterom-roza-02

PAKET: Višekratna, platnena maska sa džepom + 4 zamjenska filtera – MPC 29, 00 kn 
FILTERI – 30 kom u paketu – MPC 58,00 kn 

Maska se koristi višekratno i pere u perilici rublja, a redovito se mijenjaju samo filteri!

Medikor troslojna-maska-za-lice-filterom-svijetloplave-pruge-02_1__1

MEDIKOR MASKE – PRESS

Sve nove višekratne, platnene maske iz Medikora dolaziti će pod našim novim brandom Mask in mask pod kojim će biti dostupne za cijelu EU. 

visekratna-platnena-maska-za-lice-filterom-roza-01

Članak na Journal.hr o Medikoru i maskama:  https://www.journal.hr/ljepota/zdravlje-ljepota/medikor-uredaji-za-zdravlje-i-jedinstvene-maske-za-lice/

GDJE KUPITI? 

Višekratne, platene maske sa zamjenjivim filterima dostupne su u Medikor specijaliziranoj prodavaonici, Tratinska ulica 58, Zagreb (tel 01 3689 699) , odabranim ljekarnama diljem HR  te na Medikor web shopu www.shop-medikor.hr .

DOSTAVA PUTEM WEB SHOPA

Na web shopu www.shop-medikor.hr dostava za grad Zagreb je besplatna  u slučaju plaćanja karticama i uplatom na račun. Za ostatak HR dostavu obavlja GLS, cijena je 26 kn (kartice i uplate) odnosno 32 kn za plaćanje pouzećem. Dostava je u roku 1-4 radna dana. Za sve narudžbe iznad 300 kn dostava je besplatna! 

Više detalja pročitajte te obavite kupnju OVDJEhttps://shop-medikor.hr/kucna-ljekarna-medikor/pamucne-troslojne-maske-sa-filterom/