Mask in mask – filter čini razliku!

mask-in-mask

Upoznajte Mask in mask  – moderan koncept maske u masci

Tehnologija filtera i elegancija kao savršen spoj u maskama ‘Mask in mask’ brenda. Dvokomponentni dizajn visoko funkcionalne maske i filtera.

Maske za lice dizajnirane su i oblikovane tako da slijede prirodne konture lica, pružajući pritom dobro prianjanje uz nos, usta i liniju čeljusti te udobno nošenje.

Ključ učinkovitosti maske je kvaliteta i učinkovitost filtera te dobro prianjanje uz lice. ‘Mask in mask’ maske dizajnirane su tako da savršeno odgovaraju većini oblika lica, a u dizajn su uključene:

– Udobne i elastične visoko kvalitetne vezice  za uši
– Fleksibilna traka za nos za čvrsto i sigurno postavljanje
– Jedinstveni nosači za filter – jedinstvena tehnologija s ciljem sigurnog pohranjivanja filtera u masci
– Sustav 3 veličine: za djecu, tinejdžere i odrasle

Ključ je u filteru maske. Kada dišete kroz ‘Mask in mask’ masku s jednoslojnim filterom od poliamida, zrak prolazi kroz tri važna sloja.

Print

Iako je pružanje visoke kvalitete i funkcionalnosti maske od najveće važnosti, u ‘Mask in mask’ brendu razumijemo da je potrebno i održavanje osobnog stila. Stoga smo izborom modernih tkanina dizajnirali maske kao elegantno, ali u potpunosti funkcionalno rješenje.

Lijepa izvana i učinkovita iznutra!

Novi uzorci omiljenih ‘Mask in mask’ maski za lice

Odrasli:

odrasli

Izbor ostalih maski za odrasle pogledajte na linku.

Teenageri:

teen

Izbor ostalih maski za teenagere pogledajte na linku.

Djeca:

djeca

Izbor ostalih maski za djecu pogledajte na linku.

 

Filteri za višekratnu platnenu masku

Filteri za platnenu, višekratnu masku sa džepom iz Medikora izrađeni su od netkanog materijala tzv. non-woven fabric, visokokvalitetnog poliamidnog materijala sa certifikatom STANDARD 100 od OEKO-TEX®. Hidrofobni su – vodoodbojni. Materijal filtera: 100  % poliamid, proizveden u Njemačkoj.

Vrijeme korištenja filtera
Duljina upotrebe filtera ovisi o okruženju kojemu je korisnik izložen, preporuka je koristiti ga nekoliko dana, maksimalno do 7 dana uz pravilno održavanje (redovito peglanje). Filter je potrebno zamijeniti ukoliko dođe do mehaničkog oštećenja.

Filteri-7kom

 

GDJE KUPITI? 

Višekratne, platene maske sa zamjenjivim filterima dostupne su u Medikor specijaliziranoj prodavaonici, Tratinska ulica 58, Zagreb (tel 01 3689 699), odabranim ljekarnama diljem HR  te na Medikor web shopu www.shop-medikor.hr .

Više detalja pročitajte te obavite kupnju OVDJE.