Jedino rješenje za slobodno disanje tijekom cijele godine

omron-c102-total

OMRON C102 Total

2-in-1 inhalator s nosnim tušem.

Četiri godišnja doba, jedno rješenje za slobodno disanje tijekom cijele godine. 

omron

S promjenom godišnjih doba, različiti dijelovi dišnih putova mogu biti izloženi respiratornim smetnjama. Tijekom jeseni/zime povećava se aktivnost virusa koji pogađaju dišne putove s simptomima kao što su: začepljen nos, curenje nosa, kašalj, bol u grlu. U period proljeće / ljeto polen može izazvati alergijski rinitis (kihanje, svrbež i curenje nosa ili začepljenost nosa).

 

S kompresorskim inhalatorom OMRON C102 Total možete učinkovito djelovati u olakšanju različitih respiratornih smetnji tijekom cijele godine, zahvaljujući 2-u-1 inhalatoru s nosnim tušem. Inhalator učinkovito dostavlja lijek u pluća kao tretman i liječenje respiratornih smetnji dišnih putova poput : bronhitisa, bronhiolitisa i astme. Pretvara tekući lijek u aerosol s veličinom čestica prilagođenom za učinkovito odlaganje lijeka u plućima.

omron_2

Nosni tuš za ispiranje nosa djeluje brzo, bez lijekova i nježano. Za razliku od drugih metoda nježnom maglicom čisti nos i olakšava disanje. Kod ručnog ispiranja nosa potrebna je dobra tehnika za sigurno ispiranje te ono može biti neuredno. Nosni sprejevi zbog iznenadnog mlaza raspršivanja mogu biti uznemirujući za dijete. Omron C102 Total nosni tuš je idalan I prilagođen za ugodno i jednostavno provođenje higijene nosa.

omron_3

Zašto je važno održavati higijenu nosa? Higijenom nosa smanjuje se alergijska reakcija ispiranjem alergena, rizik za infekciju uklanjanjem virusa i bakterija, veća je učinkovitost nazalnih lijekova uklanjanjem sluzi, smanjuje se suhoća i iritacija hidratacijom nosnih prolaza i olakšava disanje smanjenjem začepljenosti nosa.

Život bez ograničenja uz OMRON C102 Total.

Nula kompromisa za vaše zdravlje.

Omron C102 Total i ostali OMRON inhalatori dostupni su u svim boljim ljekarnama i Medikor specijaliziranoj drogeriji, Tratinska ulica 58, Zagreb te online na: www.shop-medikor.hr

omron_4