Istaknuti Medikor proizvodi u travnju

Medikor-Istaknuti-Proizvodi-Travanj_1

Poštovani kupci,

u travnju smo za vas pripremili brojne akcije te istaknuli najtraženije proizvode za zdravlje, ljepotu i well-being. U nastavku donosimo naš izbor proizvoda mjeseca.

‘Mask in Mask’ peteroslojne maske za lice

‘Mask in Mask’ je platnena maska sa zamjenjivim PTFE filterom koji odbija kapljice vode, a učinkovita je barijera za čestice i bakterije. Lijepa, praktična, udobna za uporabu, povrh svega višekratna. Sve dezene ‘Mask in Mask‘ proizvoda pogledajte na www.mask-in-mask.hr

‘Mask in Mask’ vodonepropustan filter za višekratnu masku

Troslojni filteri iznimne su kvalitete i otpornosti. Zbog vodoodbojnosti, svojstva odbijanja vode s površine, filter smanjuje prijenos kapljica i aerosola iz okoline prema korisniku i obrnuto. Kreirani su za ‘Mask in Mask’ višekratne maske, no mogu se koristiti unutar bilo koje maske sa džepom.

 

 

‘Mask in Mask’ torbice za masku od baršuna i umjetne kože

‘Mask in Mask’ torbice za masku modernog dizajna i različitih boja, kako bi Vaša maska uvijek bila čista. Torbica sadrži mali raspršivač dezinficijensa te pretinac za čistu i korištenu masku.

 

 

‘Mask in Mask’ premium maska s filterom, 100% svila

Maska od svile sa džepom i troslojnim filterom. Luksuzna maska izrađena od prekrasne meke svile koja je nježna prema licu i blaga prema koži. Idealan izbor za osjetljivu kožu lica. Svila održava kožu vlažnom te smanjuje pojavu akni i osipa koji mogu biti uzrokovani maskama. Umetanjem troslojnoga filtera, koji dolazi u paketu, ona postaje peteroslojna. Zbog prozračnosti materijala te kvalitete filtera, vrlo se lako diše kroz nju.

 

 

OMRON tlakomjeri

Omron tlakomjeri sinonim su za vrhusku kvalitetu i preciznost u mjerenju krvnog tlaka i srčanog pulsa. Od modela Omron tlakomjera u travnju posebno ističemo ove:

  • M3
  • M3 Comfort
  • M4 Intelli IT
  • M6 Comfort
  • Akcijski paketi tlakomjera M4, M3 i M6 Comfort s adapterom

 

 

OMRON Nami Cat inhalator

OMRON NAMI CAT kompresorski inhalator dizajnom prilagođen djeci, ali pogodan za cijelu obitelj. Sladak i snažan kompresorski inhalator Nami cat u obliku mace. Može ga koristiti cijela obitelj jer u paketu dolazi i maska za odrasle.

 

 

OMRON inhalatori

OMRON 2 u 1 inhalatori: DuoBaby (aspirator + inhalator) i C102 total (nosni tuš + inhalator). Ispiranje nosa i vlaženje sluznice od posebne je važnosti u vrijeme pandemije Covid-a 19, zato su ovi inhalatori dobar izbor u vrijeme izloženosti virusima i alergenima. OMRON CompAir najprodavaniji je uređaj iz kategorije inhalatora.

 

 

FRESCOPAD hladan gel oblog

Oblog djeluje na smanjenje bola i lokalne reakcije nakon cijepljenja. U vrijeme cijepljenja vrlo je koristan i dobro ga je imati u svakoj kućnoj ljekarni. U jednoj kutiji nalaze se četiri hladna gel obloga.

 

 

PROBLIS Junior 1+ i Kids 3+ za zaštitu uha, grla i nosa

PROBLIS je dodatak prehrani. Osim djece, mogu ga koristiti i odrasli. Prvi je proizvod osmišljen kao pomoć u zaštiti gornjih dišnih putova (nos, grlo, uho). Sadrži milijardu aktivnih bakterija Streptococcus salivarius K12, a PROblis Junior 1+ sadrži i vitamin D koji dopinosi djelovanju imunološkog sustava.

Kliničke studije dokazale su djelotvornost ovog proizvoda u smanjenju infekcija uha, grla i nosa.

 

 

 

NANO digitalni tlakomjeri

Kvalitetni i pouzdani, a povoljni medicinski uređaji, modernog dizajna te funkcija.

 

 

NANO Pain Relax i Pain Relax Plus 

Kombinirani uređaji za elektroterapiju – TENS, EMS i masaža. Pain Relax uređaji nude siguran i učinkovit tretman protiv bolova. Dvokanalni su s četiri elektrode.

 

 

 

NANO PULSNI OKSIMETRI za djecu i odrasle

Uređaji za mjerenje zasićenosti kisikom (SPO2) i pulsa (PR) arterijske krvi.

 

 

 

NANO ovlaživači te aromadifuzori Ariana i Emma

Uz malo malo vode i nekoliko kapi eteričnog ulja ovi ovlaživači pretvaraju dom ili ured u oazu za ublažavanje stresa.

 

 

 

BEURER CELLULITE RELEAZER CM 100 i CM 100 Compact

Prvi klinički testirani anticelulitni masažeri za kućnu upotrebu dokazano smanjuju celulit. Smanjuju celulit, poboljšavaju cirkulaciju u svim slojevima kože i poboljšava izgled kože. Povećavaju mikrocirkulaciju tkiva pomoću vibracija. Pospješuju i ubrzavaju razgradnju molekula masnoća u masnim stanicama te razgrađuju celulit u područjima gdje se formira. Jednostavni su za primjenu čak i pod tušem.

 

Svi istaknuti proizvodi dostupni su u Medikor specijaliziranoj prodavaonici, Tratinska 58, Zagreb, na Medikor web shopu www.shop-medikor.hr. Što je sve na popustu ovaj mjesec pogledajte ovdje.