Inovacija na hrvatskom tržištu: Peteroslojna maska: PTFE Mask in Mask

novosti

5 slojeva zaštite! Višekratna dvoslojna maska s troslojnim PTFE filterom koji se može koristiti do čak 30 dana! Testna ispitivanja pokazala su učinkovitost filtracije bakterija (BFE) od 99,2% i učinkovitost filtracije čestica (PFE) od 97%.

DVOKOMPONENTNI DIZAJN – koncept vanjske i unutarnje maske

VANJSKA MASKA
DVOSLOJNA, VIŠEKRATNA, PLATNENA, PERIVA maska sa ugrađenom fleksibilnom trakom za nos, elastičnim vezicama za uši i nosačima filtera koji jamče dobru prekrivenost nosa i usta. Ugodna je za dugotrajno nošenje, može se koristiti puno puta i prati u perilici rublja na 60 °C te redovito peglati.
+
UNUTARNJA MASKA = PTFE, TROSLOJNI, ZAMJENJIVI FILTER
TROSLOJNI, ZAMJENJIVI PTFE FILTER sa učinkovitosti filtracije bakterija (BFE) od 99,2% i učinkovitosti filtracije čestica (PFE) od 97% i trajanjem do čak 30 dana.  Hidrofiban filter iznimne kvalitete izrađen od PTFE membrane i 2 sloja netkanog polipropilena.

slojevi

01
DIŠITE LAKŠE- IZVRSNA PROZRAČNOST
PTFE membrana omogućuje protok zraka uz održavanje razine filtracije.

02
FILTRACIJA VISOKE UČINKOVITOSTI

Testna ispitivanja pokazala su učinkovitost filtracije bakterija (BFE) od 99,2  % i učinkovitosti filtracije čestica (PFE) od 97%.

03
LAKO ODRŽAVANJE PTFE FILTERA

Vrijeme uporabe filtera do čak 30 dana nakon čega se može zamijeniti novim.

ODRŽAVANJE MASKE: Pranje u perilici rublja na 60 °C, glačanje
ODRŽAVANJE FILTERA: Izvaditi iz maske prije pranja, dezinficirati minimalno 70-postotnim etilnim alkoholom, pričekati da se osuši prije umetanja u masku
ROK UPOTREBE FILTERA: do 30 dana svakodnevne upotrebe uz pravilno održavanje

Maska je proizvedena u Hrvatskoj. Maska i filter su certificirani pri Nastavnom Zavodu za Javno Zdravstvo dr. Andrija Štampar.

Vanjska maska donosi stil, eleganciju i udobnost za korisnika dok ga PTFE filter čuva! Nošenje maske važan je i učinkovit način zaštite.

 

Dostupne boje maski:

maske

Maske se mogu kupiti na Medikor web shop-u te u odabranim ljekarnama – sva prodajna mjesta pogledajte ovdje.