Kod odabira proizvoda te kompanija koje zastupamo vodimo se uvijek istim kriterijem, vrhunska kvaliteta bez kompromisa. Zato donosimo samo najkvalitetnije proizvode, renomiranih proizvođača.

OMRON Healthcare medicinski uređaji

OMRON je vodeća kompanija u svijetu u proizvodnji digitalnih tlakomjera te niza medicinskih uređaja za kućnu i profesionalnu uporabu. OMRON proizvode odlikuje dokazana reputacija visoke kvalitete i pouzdanosti, jednostavnost korištenja te napredna japanska tehnologija. OMRON tehnologija pruža pouzdana rješenja u području kontrole krvnog tlaka, inhalacije, tjelesne temperature i težine. Sjedište OMRON kompanije je Kyoto, Japan. OMRON tlakomjeri su klinički validirani te ih preporučuje Hrvatsko i Britansko društvo za Hipertenziju.

BEURER Health & Well-being

Beurer je njemačka kompanija s čak 95 godina iskustva u proizvodnji proizvoda iz područja zdravlja i wellnessa poput masažera,vagi te grijaćih proizvoda. Tijekom godina Beurer kontinuirano širi potfelj svojih proizvoda, oslanjajući se uvijek na inovaciju i pouzdanu kvalitetu. Beuer proizvodi dobitnici su brojnih nagrada za dizajn.

NANO

NANO brand razvijen je kao odgovor na izazove modernog vremena u suradnji s renomiranim partnerima koji se zalažu za izvrsnost, inovacije i najviše standarde kvalitete. NANO linija proizvoda usmjerena je na potrebe djece i odraslih. Kroz raznovrstan asortiman proizvoda, tehnologija NANO brenda nudi pouzdana i inovativna rješenja na području kontrole krvnog tlaka, kontrole tjelesne temperature, tretmana boli (TENS / EMS), pulsne oksimetrije kao i kvalitetne proizvode za djecu. Visoki standardi kvalitete NANO medicinskih proizvoda jamstvo su najviše razine sigurnosti.

MASK in MASK

Brand MASK IN MASK inovativan je rezultat rada tvrtke Medikor. Na Konceptu Mask in mask mjesecima su radili stručnjaci iz Medikora, koji su predanim radom, uloženim znanjem i provedenim istraživanjima kreirali kvalitetan proizvod dostupan svima. Pojam Maska u masci osmislio je osnivač Medikora i brenda Mask in mask s ciljem da naglasi djelotvornost filtera u maski. U cijelom proizvodnom procesu cilj je bio kreirati visokokvalitetni proizvod poštujući sve zadane standarde. Peteroslojna maska PTFE Mask in mask inovativan je, a istovremeno vrlo jednostavan koncept maske za lice.

RIO BEAUTY uređaji za ljepotu

Rio Beauty je jedan od vodećih inovatora u području ljepote i osobne njege. Širok portfelj proizvoda čine uređaji za lifting lica i njegu lica i tijela. Korisnici Rio Beauty uređaja u kozmetičkim tretmanima sada mogu uživati u udobnosti vlastitog doma. Rio Beauty proizvodi koriste se diljem svijeta uključujući Europu, Bliski Istok, Hong Kong, Japan, Ameriku i Australiju. Sjedište Rio Beauty kompanije je Cheltenham, Velika Britanija.

NOSEFRIDA aspirator

Mehanički aspirator NOSEFRIDA dobrodošlo je olakšanje milijunima roditelja diljem svijeta. Ovaj siguran i učinkovit proizvod pomaže djetetu da lakše diše kod prehlade i začepljenog nosa. Nosefrida je proizvedena i preporučena od strane specijalista za uho, grlo i nos u Švedskoj.

FRESCOPAD hladni gel oblog

Hladni gel oblog za djecu i odrasle koji odmah daje učinak hlađenja koji traje i do 8 sati. Idealan je za uporabu kod vrućice, migrene, zubobolje, nakon cijepljenja te za bilo koju situaciju u kojoj biste koristili običan hladni oblog.

KINECARE

Kinecare - prirodno rješenje u olakšavanju bola. Toplo hladni oblozi s mikrogranulama u gelu ili kao oblozi s blatom iz Mrtvog mora koji pomažu u olakšavanju boli. Ne sadrže medicinski aktivne sastojke, brzo djeluju i nude prirodni tretman boli.

PROBLIS

PROblis je proizvod koji je razvila i formulirala Bluestone Pharma, Švicarska. Jedinstveni proizvod osmišljen kao pomoć u održavanju mikrobiote gornjih dišnih putova (nos, grlo, uho). Pomoć u unapređenju zdravlja usne šupljine i gornjih dišnih putova za djecu i odrasle.

VISIOMED

Visiomed je francuski lider u naprednoj generaciji elektroničkih medicinskih uređaja. Kompanija razvija i distribuira inovativne zdravstvene uređaje u raznolikom i rastućem sektoru samodijagnoze za medicinske svrhe i dobrobit. Inovativne proizvode za samodijagnostiku kao što su toplomjeri, tlakomjeri, pulsni oksimetri, vage, testovi za ovulaciju i trudnoću i sl. Visiomed u svom asortimanu ima i inhalacijske komore, uređaje za čišćenje dječjeg nosića, kao i setove za njegu beba te antiparazitske proizvode kao što je narukvica za odbijanje komaraca. Visiomed je danas prisutan u 35 zemalja svijeta.

MEDIKOR BEAUTY

Medikor Beauty linija donosi premium beauty uređaje britanskog proizvođača Rio Beauty i njemačkog proizvođača Beurer.
Uređaje za lifting, anticelulitne masažere te cijeli niz beauty gadgeta za lice i tijelo možete pronaći u Medikor specijaliziranoj prodavaonici (Tratinska 58 u Zagrebu) na Medikor web shopu te u odabranim ljekarnama. Sve beauty gadgete možete i uživo isprobati u Medikoru Beauty kutku (Tratinska 58, Zagreb).