Uz veleprodaju i maloprodaju, osnovna djelatnost Medikora je osmišljavanje i provođenje marketinških i prodajnih strategija. U skladu s time, proizveli smo niz proizvoda koje smo sami osmislili i dizajnirali. U nastavku donosimo pregled aktualnih Medikor proizvoda.

Medikor toplomjeri

Toplomjeri su neizbježan dio svake kućne ljekarne. MEDIKORINO digitalni toplomjeri omogućuju precizno i brzo mjerenje tjelesne temperature. Svaki član obitelji može odabrati svoj toplomjer : ružičasti sa leptirićem za djevojčicu, plavi sa autićem za dječaka i bijeli za odrasle. Razlika između dječjeg modela i modela za odrasle je u tome što dječji imaju fleksibilan vrh koji omogućuje jednostavniju primjenu.

Medikor shakeri

Shakeri koji se mogu koristiti za pripremu proteinskog shake-a poput Spiru-teina ili kao bočica za vodu prilikom vježbanja. Ružičasti shaker sa natpisom 'Keep calm and shake it' posebno je prilagođen ženama, a crni s natpisom 'The body achieves what the mind believes' muškarcima.

Medikor stanica za provjeru zdravlja

Jedinstveni koncept provjere zdravlja pacijenata u ljekarni, ordinaciji pa čak i kod kuće uz posebno dizajniran kutak za mjerenje. Uključuje stolić za mjerenje, stolicu , tepih , uređaje za mjerenje krvnog tlaka i srčanog pulsa, mjerenje glukoze u krvi te mjerenje masnog i mišićnog tkiva te visceralne masnoće.