Medikor d.o.o. je moderna tvrtka specijalizirana za prodaju i distribuciju medicinskih uređaja te proizvoda za zdrav i ugodan život. Medikor je privatna tvrtka osnovana 1995.

Od samog početka misao vodilja našeg poslovanja je Kvalitetom do zdravlja. Kvaliteta i stručnost imperativ su na kojem temeljimo svoje poslovanje. Ističemo važnost brige o vlastitom zdravlju te kontrole zdravstvenog stanja kako kod liječnika tako i kod kuće, pružajući pritom iznimno kvalitetne i pouzdane uređaje renomiranih svjetskih proizvođača.

U početku je djelatnost tvrtke bila usmjerena na trgovinu i distribuciju robe usko vezane uz farmaceutski sektor. S godinama je poslovanje tvrtke raslo i jačalo zahvaljujući prije svega odličnoj prihvaćenosti od strane potrošača pa Medikor posluje sa gotovo svim ljekarnama u RH, domovima zdravlja, ambulantama i ostalim zdravstvenim ustanovama.

Uz veleprodajnu djelatnost, Medikor u svom sustavu ima specijaliziranu prodavaonicu - Tratinska 58, Zagreb - te dvije ljekarne u Sesvetama. Medikor prodavaonica usmjerena je proizvodima za ljepotu i zdraviji život te medicinskim proizvodima i ortopedskim pomagalima koji se mogu kupiti ili dobiti na doznaku HZZO-a.

Medikor trenutno posluje sa više od trideset dobavljača i distribuira stotine različitih proizvoda. Kod odabira asortimana vodimo se uvijek istim kriterijem - vrhunska kvaliteta bez kompromisa.

Ekskluzivan smo zastupnik proizvoda japanske kompanije OMRON Healthcare za hrvatsko tržište , svjetskog lidera na tržištu digitalnih tlakomjera. Uz OMRON, zastupnici smo i njemačke tvrtke Beurer, britanske linije uređaja za ljepotu Rio Beauty te američkih dodataka prehrani Nature's Plus i Spiru-Tein.

Uz veleprodaju i maloprodaju, osnovna djelatnost tvrtke je osmišljavanje i provođenje marketinških i prodajnih strategija. U skladu s time, od 2014. godine proizveli smo niz proizvoda koje smo sami osmislili i dizajnirali . Prvi smo na tržište donijeli koncept Medikor stanice za provjeru zdravlja u sklopu koje pacijent u ljekarni može izmjeriti krvni tlak, glukozu u krvi i težinu te postotak masnog i mišićnog tkiva u tijelu.

Medikor proizvodi mogu se pronaći u većini ljekarni i specijaliziranih drogerija u Hrvatskoj, u Medikor ljekarnama i Medikor prodavaonici te u sklopu našeg web shopa www.shop-medikor.hr.

Svojim smo kupcima uvijek na raspolaganju za savjet i preporuku, bilo osobno, telefonom, a posebno putem nekih od digitalnih medija poput Facebooka, jer upravo razne društvene mreže vidimo kao najbrži i najučinkovitiji način direktne komunikacije s našim kupcima.