Visiomed: Novo u Medikoru!

Visiomed: Novo u Medikoru!

1

Visiomed je francuski lider u naprednoj generaciji elektroničkih medicinskih uređaja. Kompanija razvija i distribuira inovativne zdravstvene uređaje u raznolikom i rastućem sektoru samodijagnoze za medicinske svrhe i dobrobit. Inovativne proizvode za samodijagnostiku kao što su toplomjeri, tlakomjeri, pulsni oksimetri, vage, testovi za ovulaciju i trudnoću i sl. Visiomed u svom asortimanu ima i inhalacijske komore, uređaje za čišćenje dječjeg nosića, kao i setove za njegu beba te antiparazitske proizvode kao što je narukvica za odbijanje komaraca. Visiomed je danas prisutan u 35 zemalja svijeta…

O razvoju Visiomeda

2004.g. Početak razvoja jednostavnog, preciznog, neinvazivnog, beskontaktnog medicinskog toplomjera.
2007.g. razvijen Thermoflash® toplomjer, prvi instantni (0,28 s), beskontaktni medicinski toplomjer. Njegova funkcija temelji se na infracrvenoj tehnologiji povezanoj s originalnim namjenskim softverom (specifični algoritam). Uređaj omogućava vjerodostojnu opskrbu informacijama koje se mogu memorirati. Thermoflash® toplomjer je prihvaćen od strane mnogih zdravstvenih stručnjaka u svijetu. Znanost nema granica i zdravstveni stručnjaci su uvijek spremni usvojiti inovacije koje olakšavaju i osiguravaju najvišu razinu kvalitete skrb za pacijente.

2

2010.g.Pokretanje dječjeg asortimana: Visiomed baby

2013.g.  Portfelj od 92 inovativnih proizvoda

 

Misija i vizija

Unapređenje zdravlja i prevencija u vlastitom domu. Jednostavnost, praktičnost, moderna tehnologija i moderan dizajn u službi zdravlja.