SAVJETI ZA USPJEŠNO ČIŠĆENJE DJETETOVOG NOSIĆA

SAVJETI ZA USPJEŠNO ČIŠĆENJE DJETETOVOG NOSIĆA

novosti5Ako postoji jedna stvar koja može zakomplicirati bilo koji dan vaše bebe, to je začepljen nosić. Začepljen nos je pojava koja može vaše savršeno ugodno i mirno dijete pretvoriti u jedno nezadovoljno i plačljivo dijete.

Nažalost, vaša beba do treće godine života ne zna kako ispuhati nos kako bi se riješila neželjenog sekreta. Ako želite očistiti začepljeni nosić bebe, trebat ćete malo pomoći. Aspirator za nos je savršen pomagač za vas i vaše dijete. Prema savjetu liječnika možete koristiti nosni set za aspiraciju (aspirator). 

Nosni aspirator je mali uređaj koji koristi tehniku usisavanja kako bi uklonio sekret iz nosa djeteta. Nevjerojatno je jednostavan za korištenje i može pomoći djetetu da normalno diše.

Nosni aspirator koji ne zahtijeva stiskanje, usisavanje ili bilo što drugo jest električni nosni aspirator. Jednostavno pritisnite tipku za uključivanje, postavite vrh nastavka nosnog aspiratora na ulaz u nosnicu djetetovog nosa (nježno, naravno) i pričekajte da se sekret pokupi. Vrlo jednostavno, ha?

Nosni aspiratori koje je za Vas sa puno ljubavi i pažnje odabrao Medikor za vaše najmlađe, električni su medicinski uređaji koji primjenjuju nježnu i prilagođenu usisnu snagu i NE spajaju se na usisivač.

Uklanjanje sekreta stabilnim i prilagođenim maksimalnim podtlakom Medikor nosnih aspiratora (Visiomed Baby Doo, Kinderlux i OMRON DuoBaby) ne uzrokuje oštećenje nosne mukozne membrane.

Električni nosni aspiratori bi trebao imati usisnu snagu prilagođenu djetetu i to znači da ne mora nužno biti najjači. Postoje uređaji koji koriste različite usisne snage, a usisavanje se ne može prilagoditi. Svakako je da je poželjno da ne usisavate sluznicu nosa vašeg djeteta nego njegov sekret. Prilagođena usisna snaga dovoljna je i zadovoljava zdravstvene standarde za dijete.