istaknuta

Prosinac u Medikoru

novosti

Stigao nam je prosinac, mjesec obiteljskih blagdana, veselja i darivanja. 🙂

Kako biste izbjegli stres kupovine poklona u zadnji tren pripremili smo Vam prijedlog top proizvoda ovaj mjesec i ideje za Božićne poklone. Očekuju Vas i prigodni popusti (10 – 40%) na tlakomjere i inhalatore, te Medikor Beauty proizvode.

pokloni

1. Duobaby inhalator s aspiratorom
Bebe ne mogu same ispuhati nosić. Zato je tu OMRON DUO BABY i spretna ruka mame ili tate koja će nježno aspirirati, a potom inhalirati začepljen nos. Idealan božićni poklon za roditelje s malom djecom.

2. OMRON M3 tlakomjer s pametnom manžetom
OMRON tlakomjeri već su godinama broj 1 u svijetu te poznati po svojoj kvaliteti i pouzdanosti. Nema boljeg poklona od poklona za zdravlje, a ovaj tlakomjer sada je na popustu u Medikoru i boljim ljekarnama.

3. Rio uređaj za lifting lica Plus
Žene će se posebno razveseliti ovom poklonu. Zateže, tonira i pomlađuje lice, a bez invazivnih zahvata – bolje ne može 🙂

4.Beurer kuhinjske vage
Za sve ljubitelje kuhanja i pripreme božićnih kolača nudimo cijeli raspon veselih kuhinjskih vagi njemačkog proizvođača Beurer.

5. Pureo Deep Clear Facial četkica za čišćenje lica
Četkica za nježno i temeljito čišćenje za prekrasnu kožu lica, smanjenih pora na popustu je čak 30%.

6. Beurer Pureo Ionic Skin Care FC 90
Snažan anti-age uređaj za zatezanje, toniziranje i osvježanje opuštene kože lica. Djeluje protiv starenja kože , dubinski čisti lice , smanjuje vidljivost pora te poboljšava elastičnost.

Proizvode možete kupiti online www.shop-medikor.hr ili u Tratinskoj 58.

Čekamo Vas 🙂