Prodavaonica Medikor zasjala je novim izgledom!

novosti

Smještena u jednoj od najstarijih zagrebačkih ulica, urbanom srcu Trešnjevke, Tratinskoj 58,  Medikor je nakon kratke stanke otvorio svoju novo obnovljenu drogeriju kao pravu ljetnu poslasticu.

Prostor  je osvježen puderastim nijansama, osmišljenim novim sadržajima, a zdravi kutak stvoren je za pravi ljetni health and beauty makeover.

Potpuni ljetni i cjelogodišnji in dućan koji unosi dašak Francuske kroz interijer prilagođen zdravlju i ljepoti. Osmišljen za svakoga tko brine o sebi.

Učinit će Vam se da ste se iz samog centra Zagreba otputovali u svijetle i dizajnerski prilagođene prostore francuskih drogerija.

Osim preuređene i za vas spremne drogerije, Medikor je obogatio i svoju ponudu medicinskih i beauty proizvoda kao i dodatno uveo model usluga po uzoru na europske modele takvih dućana.

Svi ljubitelji OMRON, Beurer, Rio beauty, Visiomed i drugih Medikor brendova/proizvoda od sada u prekrasnom okruženju Medikor dućana mogu osvježiti i obnoviti sadržaj svoje kućne ljekarne kao i dodati par novih top beauty gadgeta.

Dućan za zdravlje i ljepotu dostojan naslova Medikor Kvalitetom do zdravlja.

Do 20.07.2019. svoje najdraže Medikor proizvode možete kupiti s 20% popusta u drogeriji ili na web shopu koristeći kod: medikorotvorenje

 

ZDRAVLJE

OMRON TLAKOMJERI – 20%

NANO TLAKOMJERI – 20%

OMRON INHALATORI – 20%

UREĐAJI ZA TRETMAN BOLI : OMRON TENS i sprava za istezanje leđa – 20%

 

BEBE I DJECA

TOPLOMJERI OMRON I VISIOMED – 20%

ASPIRATORI – 20 %

OPREMA ZA BEBU:

BABY MONITORI – 20%

GRIJAČI BOČICA – 20%

STERILIZATORI BOČICA – 20%

IZDAJALICE – 20%

VAGE ZA BEBE – 20%

 

LJEPOTA

SVI MEDIKOR BEAUTY GADGETI – 20%

Lifting lica i anti-age

Mikrodermoabrazija

Čišćenje lica

Anticelulitni tretman

Pedikura i hidromasažne kadice

 

WELL-BEING

SVI WELL-BEING PROIZVODI – 20%

Masažeri

Grijaći program

Aroma difuzori

Masažne kadice

 

Kako biste ostvarili popust na web shopu www.shop-medikor.hr potrebno je dodati željeni proizvod ili više njih u košaricu te prilikom kupnje ukucati kod:

medikorotvorenje

nakon čega će se popust obračunati.

 

Čekamo Vas 🙂