NOVO U MEDIKORU: Višekratna, platnena maska sa filterom

medikor-troslojne-pamucne-maske

Platnena maska za lice sa filterom pažljivo je izrađena od visokokvalitetne pamučne tkanine. Ušiveni džep između dva sloja tkanine omogućuje umetanje filtera. Filter je vodonepropusan, uz istovremenu propusnost za zrak i neometano disanje.

Proizvod ‘Medikor maska za lice + filter’ je certificiran pri Nastavnom Zavodu za Javno Zdravstvo dr. Andrija Štampar.

Maska dolazi u paketu sa 2 zamjenjiva, vodonepropusna filtera za masku te uputama za korištenje.

OPIS MASKE

  • Dvoslojna, pamučna maska: dva sloja platna s ušivenim džepom za filter
  • Uz dodavanje filtera u džep postaje troslojna maska
  •  100 % pamuk
  •  Višekratna uporaba, periva u perilici rublja (na 60 C), može se peglati
  •  Fleksibilna traka osigurava čvrsto prijanjanje uz lice
  •  Metalne kopčice za fiksaciju filtera
  • Proizvedena u Hrvatskoj
  • 2 zamjenjiva filtera u pakiranju sa maskom.

 

Maska je izrađena od visokokvalitetnog pamuka koji ju čini mekom i udobnom za lice. Lako ju je nositi i ne izaziva nelagodu. Izdržljiv dizajn osigurava udobnost i jednostavnost primjene. Postavlja se dobrim prijanjanjem uz lice. Hidrofobni filter između dva pamučna sloja dodatno sprječava prolazak prašine, velikih kapljica i druge nečistoće kroz masku. Maska je pogodna za kućnu i vanjsku uporabu.

paket medikor troslojna-maska-za-lice-filterom-flamingo-02_1

FILTERI ZA MASKU SA DŽEPOM

Vodonepropusni filteri za masku sa džepom koji  sprječavaju prijenos respiratornih kapljica. Filteri su izrađeni od visokokvalitetnog netkanog poliamida sa certifikatom STANDARD 100 od OEKO-TEX®. Certifikat garantira da filter nema štetnih supstanci u koncentracijama koje bi imale negativan utjecaj na zdravstveno stanje čovjeka. Pri svakom pranju filter je potrebno izvaditi iz maske.  Glavno obilježje filtera je hidrofobnost, odnosno vodonepropusnost čime filter sprječava da kapljice dođu s korisnika maske na onoga s kime je u kontaktu i obrnuto.

filteri-za-pamucnu-troslojnu-masku-30-komada

Materijal filtera: 100 % poliamid (netkani).

ODRŽAVANJE FILTERA i UMETANJE FILTERA

Filter nije periv u perilici rublja, no može se peglati samostalno i unutar maske. Filter je uporabljiv dok god je vodonepropusan, preporuka je prije pranja maske izvaditi i baciti korišteni filter te ga zamijeniti novim prije korištenja maske.  Filter je posebno dizajniran da pristaje uz Medikor masku sa džepom, no može se koristiti za sve maske sa džepom na tržištu. Postavlja se na način da se umetne u džep maske, pazeći pritom da se perforirani otvori na gornjem dijelu filtera postave na otvore kopčica i zatvore spajanjem.

11 DOSTUPNIH BOJA MASKI 

maske-logo

Bijela, svijetloplava, prugasta, tamnoplava, Flamingo, New York, crna, siva, lila, maslinasto-zelena i bijelo-plave prugice.

UPUTE ZA KORIŠTENJE MASKE

Medikor troslojna-maska-za-lice-filterom-bijela

NAPOMENA: Obavezno oprati masku prije prvog nošenja!

POSTAVLJANJE MASKE NA LICE I UMETANJE FILTERA

Maska mora dobro prionuti uz lice, u potpunosti prekrivajući nos, usta i bradu (vidi sliku).

1.  Prije stavljanja maske dobro operite ruke (min. 20 sekundi ) ili ih dezinficirajte sredstvom za dezinfekciju. U pakiranju su 2 filtera za masku, kod nošenja maske koristite jedan filter. Filter se postavlja se na način da se umetne u džepić koji se nalazi u gornjem dijelu maske, ispod fleksibilne trake. Džepić se zatvara pomoću dviju kopčica. Otvorite džepić i filter postavite između dva sloja pamučne tkanine tako da dodje do donjeg ruba. Perforirani otvori na gornjem dijelu filtera postavite na otvore kopčica i zatvorite spajanjem.

2.  Postavite masku na lice preko nosa i usta, prekrivajući i bradu. Pomoću fleksibilne trake koja se nalazi u gornjem rubu maske pričvrstite masku uz korijen nosa.

3. Fiksirajte masku iza uha držeći za vezice koje se nalaze na obje strane maske.  Podesite vezice kako biste osigurali ugodno nošenje.  Za fiksaciju maske oko uha korištena je  elastična, tkana, okrugla gumica.

 

DOSTUPNA PAKIRANJA:

paket medikor troslojna-maska-za-lice-filterom-svijetloplava-02_1_

Višekratna, platnena maska sa džepom + 2 zamjenska filtera 
FILTERI – 7 kom u paketu
FILTERI – 30 kom u paketu

Maska se koristi višekratno i pere u perilici rublja, a redovito se mijenjaju samo filteri!

Medikor troslojna-maska-za-lice-filterom-svijetloplave-pruge-02_1__1

Višekratne, platene maske sa zamjenjivim filterima dostupne su u Medikor specijaliziranoj prodavaonici, Tratinska ulica 58, Zagreb te na Medikor web shopu www.shop-medikor.hr 

Više detalja pročitajte te obavite kupnju OVDJEhttps://shop-medikor.hr/kucna-ljekarna-medikor/pamucne-troslojne-maske-sa-filterom/