Novo iz Medikora – PROblis Junior 1+ za zaštitu uha, grla i nosa!

problis-junior

Jedna od vrlo čestih bolesti kod male djece je upala uha.  Češće se javlja kod djece nego kod odraslih zbog nezrelosti imunološkog sustava i specifičnosti anatomskih odnosa. Upala uha je rijetko kad izolirana bolest i obično se veže uz već prisutne bolesti gornjih dišnih putova (nosa i ždrijela). Upala srednjeg uha obično slijedi nakon nazofaringealne virusne infekcije koja naruši funkciju Eustahijeve tube. Narušena ventilacija tube stvori negativan tlak u srednjem uhu. Bakterije mogu tad ući u srednje uho, umnožiti se i uzrokovati bakterijski otitis media. Virusi također mogu inficirati sluznicu u srednjem uhu, uzrokujući virusni otitis media ili u kombinaciji s bakterijama.

PROblis Junior vrećice s praškom namijenjene su djeci od 1 godine i odraslima. Prašak se otapa u ustima i izvrsnog je okusa jagode koji će se sviđati najmlađima.

Proizvod je osmišljen kao pomoć u zaštiti gornjih dišnih putova (nos, grlo, uho).

Sadrži 1 milijardu aktivnih bakterija Streptococcus salivarius K12, najzastupljenije bakterije u usnoj šupljini koja pomaže u izgradnji prve linije obrane od infekcija te vitamin D koji dopinosi djelovanju imunološkog sustava.

problis-junior-vrecice

PROblis Junior nudi visoku učinkovitost u borbi protiv najčešćih uzročnika infekcija uha, grla i nosa kao što su:

-Streptococcus pneumoniae

-Streptococcus pyogenes

-Moraxella catarrhalis

Preporuča se korištenje tijekom cijele godine, a naročito tijekom zimskih mjeseci (sezona gripa i prehlada), nakon tretmana antibioticima, te kod ponavljajućih upala grla i uha.

Jedinstveni dodatak prehrani osmišljen kao pomoć u zaštiti od učestalih infekcija uha, grla i nosa, na način da pomaže u održavanju zdrave mikrobiote gornjih dišnih puteva. Djeca ga odlično prihvaćaju zbog vrlo ukusnog okusa jagode. Potencijalne koristi od korištenja PROBLIS-a su manje uporabe antibiotika, kraća terapija antibiotikom te manje infekcija srednjeg uha i gornjih dišnih puteva.

Proizvod možete pronaći u Prodavaonici Medikor (Tratinska 58),  01 3689 699  ili na web shopu.