Medikor akcija u svibnju

Untitled-2

Dragi kupci, u mjesecu svibnju ostvarite popust na proizvode koje smo za vas odabrali:

OMRON TLAKOMJERI

OMRON M2 tlakomjer za nadlakticu je najpovoljniji model OMRON tlakomjera . Lako je prijenosan i malih dimenzija, te omogućuje mjerenje na svakom mjestu i u svakom trenutku.

OMRON M3 Comfort tlakomjer za nadlakticu s pametnom manžetom je potpuno automatski tlakomjer M3 za nadlakticu s Intellisense tehnologijom i pametnom manžetom koja jamči točne rezultate mjerenja bez obzira na poziciju na nadlaktici.

Omron-tlakomjeri

NANO TLAKOMJERI

NANO V3 SMART SOUND tlakomjer za nadlakticu s govornom funkcijom. Jedinstveni tlakomjer s govornom funkcijom na hrvatskom jeziku. Idealan je za osobe zabrinute oko točne interpretacije i očitanja rezultata (starija populacija, smetnje vida i sl.) kao i za sve ostale kojima bi govorna funkcija pridonijela što ugodnijoj i zanimljivijoj kontroli krvnog tlaka. Govorna funkcija omogućuje Vam da čujete vrijednosti krvnog tlaka i primate zvučnu povratnu informaciju o rezultatima mjerenja u skladu sa smjernicama Svjetske Zdravstvene Organizacije.

NANO V2 BASIC BSP-13 omogućava ugodno i precizno mjerenje krvnog tlaka na nadlaktici.
Ovaj uređaj namijenjen je za neinvazivno mjerenje sistoličkog, dijastoličkog krvnog tlaka i otkucaja srca odrasle osobe korištenjem oscilometrijske metode.  NANO V2 BASIC BSP-13 je opremljen indikatorom klasifikacije krvnog tlaka na temelju utvrđenih smjernica Svjetske zdravstvene organizacije.

Nano-tlakomjeri

VISIOMED ASPIRATORI

Nosni aspirator je mali uređaj koji koristi tehniku usisavanja kako bi uklonio sekret iz nosa djeteta, jednostavan je za korištenje i može pomoći djetetu da normalno diše. Nosni aspiratori VISIOMED BABY DOO električni su medicinski uređaji koji primjenjuju nježnu i prilagođenu usisnu snagu i NE spajaju se na usisivač.

visiomed

MEDIKOR BEAUTY

Medikor beauty linija koju čine britanski brand Rio Beauty i njemački Beurer donosi kozmetičke tretmane za lifting, čišćenje i mikrodermoabraziju lica koji zaista djeluju, a razvijeni su u suradnji s dermatolozima. Rezultati su odlični, a potreban je kraći period oporavka i u konačnici manje uloženog novca.

beauty

BEURER CELLULITE RELEAZER – ANTICELULITNI MASAŽER

Svjetska inovacija: Prvi klinički testiran anticelulitni masažer Cellulite releaZer. Klinički dokazano smanjuje celulit, poboljšava cirkulaciju u svim slojevima kože, poboljšava izgled kože. Povećava mikrocirkulaciju tkiva pomoću vibracija. Pospješuje i ubrzava razgradnju molekula masnoća u masnim stanicama i razgrađuje celulit u područjima gdje se formira.Jednostavan je za primjenu čak i pod tušem.

CELL

OSOBNE I KUHINJSKE VAGE

Osobne vage za jednostavno, precizno i brzo mjerenje težine, zanimljivog dizajna koji će razveseliti svaku kupaonicu. Za više stila u kupaonici!

Dizajnerska kuhinjske vage modernog dizajna, iznimno tanke koje stanu u svaku ladicu. Površina vagi je staklena i jednostavna za čišćenje.

vage-news

Akcija svibanj traje do 31.05.2019. u Medikor specijaliziranoj drogeriji, Tratinska 58, Zagreb i na našem web shopu.