Medikor akcija u lipnju

40d3e7c6-2b4a-47e5-9e5b-d011df67602b

Dragi kupci, u mjesecu lipnju ostvarite popust na proizvode koje smo za vas odabrali:

NANO TLAKOMJERI

NANO V3 SMART SOUND tlakomjer za nadlakticu s govornom funkcijom. Jedinstveni tlakomjer s govornom funkcijom na hrvatskom jeziku. Idealan je za osobe zabrinute oko točne interpretacije i očitanja rezultata (starija populacija, smetnje vida i sl.) kao i za sve ostale kojima bi govorna funkcija pridonijela što ugodnijoj i zanimljivijoj kontroli krvnog tlaka. Govorna funkcija omogućuje Vam da čujete vrijednosti krvnog tlaka i primate zvučnu povratnu informaciju o rezultatima mjerenja u skladu sa smjernicama Svjetske Zdravstvene Organizacije.

NANO V2 BASIC BSP-13 omogućava ugodno i precizno mjerenje krvnog tlaka na nadlaktici.
Ovaj uređaj namijenjen je za neinvazivno mjerenje sistoličkog, dijastoličkog krvnog tlaka i otkucaja srca odrasle osobe korištenjem oscilometrijske metode.  NANO V2 BASIC BSP-13 je opremljen indikatorom klasifikacije krvnog tlaka na temelju utvrđenih smjernica Svjetske zdravstvene organizacije.

Nano-tlakomjeri

OMRON C 102 KOMPRESORSKI INHALATOR S NOSNIM TUŠEM

Jedinstveni proizvod 2 u 1, inhalator i nosni tuš. Namijenjen je osobama kojima je potrebna inhalacijska terapija ili onima kojima je potrebno ispiranje nosa. Nije namijenjen djeci mlađoj od 4 godine (koja ne znaju ispuhati nos). Učinkovito pruža olakšanje i pomaže u liječenju različitih bolesti dišnih putova kao što su teški kašalj li drugi problemi s disanjem te alergije.

inhalator-nosni-tus-omron

VISIOMED ASPIRATORI

Nosni aspirator je mali uređaj koji koristi tehniku usisavanja kako bi uklonio sekret iz nosa djeteta, jednostavan je za korištenje i može pomoći djetetu da normalno diše. Nosni aspiratori VISIOMED BABY DOO električni su medicinski uređaji koji primjenjuju nježnu i prilagođenu usisnu snagu i NE spajaju se na usisivač.

visiomed

MEDIKOR BEAUTY

Medikor beauty linija koju čine britanski brand Rio Beauty i njemački Beurer donosi kozmetičke tretmane za lifting, čišćenje i mikrodermoabraziju lica koji zaista djeluju, a razvijeni su u suradnji s dermatolozima. Rezultati su odlični, a potreban je kraći period oporavka i u konačnici manje uloženog novca.

beauty

BEURER MASAŽERI

Beurer masažeri su vrhunska kvaliteta wellnes tretmana u vlastitom domu. Savršeno tehnološki prilagođeni ugodnom i učinkovitom tretmanu masaže. Ovaj mjesec odaberite masažnu sjedalicu ili masažnu kadicu te mini spa masažer po posebnoj cijeni.

BEURER-MASAZERI

Akcija lipanj traje do 30.06.2019. u Medikor specijaliziranoj drogeriji, Tratinska 58, Zagreb i na našem web shopu.