LJETO U MEDIKORU

1 ljeto

Ljeto nam se vratilo u grad, a mi smo vam pripremili zanimljive i prigodne popuste.

Popusti se odnose na kupovinu u drogeriji, Tratinska 58 i na web shopu http://www.shop.medikor.hr.

20% POPUSTA NA MEDIKOR BEAUTY – uređaje za čišćenje lica

Medikor Beauty linija nudi niz uređaja a za ljepotu i njegu kod kuće prestižnog britanskog proizvođača Rio Beauty i njemačkog BEURER. Od proizvoda posebno izdvajamo soničnu četkicu za čišćenje lica Rio Sonicleanse  koja pomaže u borbi protiv akni i ostavlja kožu prekrasno čistom,  te Rio Ultrazvučnu špatulu koja osim dubinskog čišćenja nudi i tretman protiv bora.

30% POPUSTA NA UREĐAJE ZA NJEGU STOPALA

Priuštite svojim stopalima pravi Spa tretman uz različite uređaje za pedikuru od kojih izdvajamo Beurer hidromasažnu kadicu FB 30 koja će potaknuti cirkulaciju i otkloniti umor i bol u stopalima. Za otklanjanje viška tvrde kože tu je Beurer set za pedikuru MP 41 koji sadrži 7 različitih nastavaka za profesionalnu njegu.

 

30% POPUSTA NA BEURER DIJAGNOSTIČKE VAGE

Ako ste u utrci s vremenom da što prije izgubite višak kilograma, rezultate možete pratiti na Beurer vagama za analizu sastava tijela. Uz Beurer BF 600 digitalnu dijagnostička vagu svoju rezultate možete pohranjivati i pratiti na svom pametnom telefonu uz Beurer Health Manager aplikaciju.

 

15% POPUSTA na proizvode za održavanje fit linije

SPIRU-TEIN shake za mršavljenje

SPIRU-TEIN je shake vodećeg američkog proizvođača dodataka prehrani Nature’s Plus, sa sjedištem u New Yorku. Ovaj iznimno ukusan shake pomaže korisnicima izgubiti kilograme i održati željenu težinu. Utažuje glad nudeći ukusan, prirodan, vitaminima bogat napitak. Možete birati između 5 različitih okusa: čokolada, vanilija, jagoda, cookies and cream, borovnica, trešnja čokolada.

 

Sve akcije pogledajte na web-shopu www.shop-medikor.hr, te u Medikor drogeriji, Tratinska 58, Zagreb. Za više informacija javite nam se na Medikor facebook-u, na tel. 01 3689 699 ili e-mail: info@medikor.hr

 

Sunshine on my mind 🙂

 

Uživajte u ljetu 🙂

 

Vaš Medikor