Božićni pokloni iz Medikora

Božićni pokloni iz Medikora

NOVOSTI

Dragi naši kupci,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da svoju Božićnu kupnju obavite u Medikoru i ostvarite prigodne popuste na određene artikle za zdravlje, ugodan život i ljepotu.

Za svakog člana obitelji ili prijatelja možete pronaći nešto. 🙂

Što vam mi preporučujemo?

VISIOMED ThermoFlash FAMILY beskontaktni toplomjer (LX-26E) – beskontaktni, precizni toplomjer za cijelu obitelj koji temperaturu mjeri u sekundi.

Omron kompresorske i mesh inhalatore od kojih posebno izdvajamo Omron Duobaby inhalator + aspirator, te Omron C102 tuš za nos + inhalator.

Uređaje za Face lifting i anti age. Priuštite sebi ili prijateljici jedan od naših best sellera – Beurer FC 76 uređaj za mikrodemoabraziju i Rio Lift Plus koji elektrostimulacijom nježno zateže mišiće lica i vrata.

Medikorino poklon paketi za prijateljicu ili sestru koja je tek rodila. Paketi dolaze u plavoj i roza boji a sadrže toplomjer, OMRON kompresorski inhalator, Frescopad hladni gel oblog i mehanički aspirator Nosefridu.

Masažer Beurer MG 155 koji možete koristiti u autu ili se udobno izmasirati kod kuće u fotelji. Idealan poklon za sve vaše bližnje koji puno vremena provode u autu.

Grijaće dekice, čizmice ili podloge za krevet. Za ugodnu toplinu u ove hladne zimske dane.

Sve proizvode možete kupiti u Prodavaonici Medikor u Tratinskoj 58 ili na web shopu: https://shop-medikor.hr/akcija/

Vaš Medikor