AKCIJA VELJAČA

akcija veljaca faceNovi mjesec nove akcije !

Popusti se odnose na kupovinu u drogeriji, Tratinska 58 i na web-shopu.

 

20% popusta na toplo – hladnu terapiju Kinecare oblozima

Kinecare toplo – hladni oblozi za olakšavanje bolova dolaze u 2 oblika – kao gel u obliku mikrogranula i kao oblozi s blatom iz Mrtvog mora. Grijani jastučići različitih oblika sa mikrogranulama u gelu ili s blatom iz Mrtvog mora olakšavaju svakodnevnu bol na različitim dijelovima tijela. Imaju ultrafleksibilan sustav grijanja i hlađenja koji pojačava raspodjelu mikrogranula ili blata. Ne sadrže medicinske aktivne sastojke, brzo djeluju i nude prirodno liječenje boli.

 

30% popusta na Beurer masažere i grijače

Priuštite si pravi zimski welness doživljaj uz Beurer grijaće dekice koje će vas zagrijati u ove hladne dane i masažere koji će se pobrinuti da se opustite i relaksirate. 

 

15% popusta na Nano tlakomjere

Ovi kvalitetni tlakomjeri omogućuju ugodno i precizno mjerenje krvnog tlaka na nadlaktici. Model Nano V3 smart sound jedinstveni je tlakomjer s govornom funkcijom na hrvatskom jeziku. Idealan je za stariju populaciju kao i za sve ostale (slab vid i sluh) kojima bi govorna funkcija olakšala interpretaciju rezultata.

 

POPUST 10% na Omron kompresorski inhalator CompAir

Inhalator CompAir prikladan za inhaliranje djece i odraslih. Podjednako zastupljen u kućanstvima i liječničkim ordinacijama

 

POPUST 10% na OMRON elektrostimulator TENS E4

Uređaj koji se koristi za ublažavanje boli u leđima, ramenima, zglobovima i mišićima. Vrlo je jednostavan za korištenje te izvrstan za primjenu kod kuće, a može i na radnom mjestu.

 

15% POPUSTA na proizvode za održavanje fit linije

SPIRU-TEIN  za mršavljenje, shake vodećeg američkog proizvođača dodataka prehrani Nature’s Plus, sa sjedištem u New Yorku. Ovaj iznimno ukusan shake pomaže korisnicima izgubiti kilograme i održati željenu težinu. Utažuje glad nudeći ukusan, prirodan, vitaminima bogat napitak. Možete birati između 5 različitih okusa: čokolada, vanilija, jagoda, cookies and cream, borovnica, trešnja čokolada.

 

Sve akcije pogledajte na web-shopu, te u Medikor drogeriji, Tratinska 58, Zagreb.

Za više informacija javite nam se na Medikor facebook stranici,

na tel. 01 3689 699,

e-mail: info@medikor.hr