Medikor AKCIJA (21.6. - 28.7.2017.)

AKCIJA SRPANJ

Ljeto je u punom zamahu i kao i uvijek pripremili smo vam zanimljive i prigodne popuste.

Popusti se odnose na kupovinu u drogeriji, Tratinska 58 i na web-shopu http://www.shop.medikor.hr.

OD 20-40% POPUSTA NA MEDIKOR BEAUTY

Medikor Beauty linija nudi niz uređaja a za ljepotu i njegu kod kuće prestižnog britanskog proizvođača Rio Beauty i njemačkog BEURER. Od proizvoda posebno izdvajamo uređaje za manikuru Rio -Fabulous Nails i pedikuru Beurer MP 41, za prekrasno njegovane ruke i stopala. Rio 60 Second face lift plus za podizanje tonusa kože, soničnu četkicu za čišćenje lica Rio Sonicleanse  koja pomaže u borbi protiv akni i ostavlja kožu prekrasno čistom.

DO 30% POPUSTA NA BEURER MASAŽERE

Beurer Shiatsu masažer koji se postavlja na stolac idealan je za opuštajuću shiatsu masažu leđa. Beurer mini masažer za tijelo za nježnu vibrirajuću masažu leđa, vrata, nogu i ruku, malen je i praktičan pa ga je moguće koristiti u svako vrijeme i na svakom mjestu. Hidromasažna kadica za vodenu masažu stopala uređaj je za njegu i masažu stopala. Potiče cirkulaciju, otklanja umor i bol u stopalima. Nezamjenjiva je kod održavanja higijene stopala i kao priprema za pedikuru.

POPUST 10% na OMRON DUOBABY INHALATOR + ASPIRATOR

OMRON DUOBABY je jedinstveni 2 u 1 kompresorski inhalator s integriranim nosnim aspiratorom koji pomaže u liječenju najčešćih respiratornih smetnji kod djece.

POPUST 15% na OMRON elektrostimulator TENS E koji se koristi za ublažavanje boli u leđima, ramenima, zglobovima i mišićima. Vrlo je jednostavan za korištenje te izvrstan za primjenu kod kuće, a može i na radnom mjestu.

15% POPUSTA na proizvode za održavanje fit linije

SPIRU-TEIN shake za mršavljenje

SPIRU-TEIN je shake vodećeg američkog proizvođača dodataka prehrani Nature’s Plus, sa sjedištem u New Yorku. Ovaj iznimno ukusan shake pomaže korisnicima izgubiti kilograme i održati željenu težinu. Utažuje glad nudeći ukusan, prirodan, vitaminima bogat napitak. Možete birati između 5 različitih okusa: čokolada, vanilija, jagoda, cookies and cream, borovnica, trešnja čokolada.

BEURER Anti-celulitni masažer namijenjen tretiranju područja sklonih celulitu i nakupljanju masnih naslaga. Za zamjetno čvršću i zategnutiju kožu. Malen, snažan i vrlo jednostavan za korištenje.

 

Sve akcije pogledajte na web-shopu www.shop-medikor.hr, te u Medikor drogeriji, Tratinska 58, Zagreb. Za više informacija javite nam se na Medikor facebook-u, na tel. 01 3689 699 ili e-mail: info@medikor.hr

akcijasrpanj01