akcij istaknuta

Akcija ožujak

akcija glavna

Za ožujak smo u Medikor drogeriji, Tratinska 58, Zagreb i na web shopu www.shop-medikor.hr pripremili ove akcije:

POPUST NA OMRON TLAKOMJER I INHALATORU akciji su model M3 sa pametnom manžetom koja jamči točnost mjerenja bez obzira na poziciju na nadlaktici te ultrazvučni inhalator U22 za djecu i odrasle koji je potpuno bešuman.

DO 40% POPUSTA NA MEDIKOR BEAUTY
Medikor Beauty linija nudi niz uređaja a za ljepotu i njegu kod kuće prestižnog britanskog proizvođača Rio Beauty i njemačkog BEURER. Od proizvoda posebno izdvajamo četkice za čišćenje lica poput Beurer FC 95 koja čak 8 puta učinkovitije čisti lice od uobičajenog čišćenja losionom i blazinicom. Treba izdvojiti i Rio Ultrasonic Facial, ultrazvučnu špatulu koja dubinski čisti lice i uklanja bore, te laser za trajno uklanjanje dlačica Rio laser x 60

DO 30 % POPUSTA NA GRIJAĆI PROGRAMBEURER grijaći jastučići, deke, podlošci i grijači stopala među najprodavanijim su artiklima iz Beurer linije i garantirano će vas oduševiti i zagrijati u hladnim zimskim mjesecima. Jedan od čestih načina korištenja je za vikendice na moru gdje nema grijanja.

DO 30% POPUSTA NA BEURER KUHINJSKE, DIJAGNOSTIČKE I OSOBNE VAGE Beurer kuhinjskim i osobnim vagicama uljepšajte svoj dom. Ukoliko pripremate tijelo za ljeto pratite svoj napredak uz pomoć dijagnostičkih vagica koje mjere udio masnog, mišićnog i koštanog tkiva, te udio vode u organizmu.

 

Sve akcije pogledajte na web shopu www.shop-medikor.hr te u Medikor drogeriji, Tratinska 58, Zagreb. Za više informacija javite nam se na Medikor facebook-u, na tel 01 3689 699 ili e-mail: info@medikor.hr