Medikor akcija LIPANJ, 2017.

AKCIJA LIPANJ

akcija lipanj2Za lipanj smo u Medikor drogeriji, Tratinska 58, Zagreb i na web shopu www.shop-medikor.hr pripremili ove akcije:

POPUST 15% na OMRON elektrostimulator TENS E4  uređaj za ublažavanje boli. Koristi se za ublažavanje boli u leđima, ramenima, zglobovima i mišićima. Vrlo je jednostavan za korištenje te izvrstan za primjenu kod kuće, a može i na radnom mjestu.

DO 40% POPUSTA NA MEDIKOR BEAUTY
Medikor Beauty linija nudi niz uređaja a za ljepotu i njegu kod kuće prestižnog britanskog proizvođača Rio Beauty i njemačkog BEURER. Od proizvoda posebno izdvajamo uređaj za podizanje tonusa kože i smanjenje bora Rio 60 Second face Lift Plus, četkice za čišćenje lica poput Beurer FC 65 sa plavim LED svijetlom koje pomaže u borbi protiv akni. Treba izdvojiti i laser za trajno uklanjanje dlačica Rio laser x 60 kao i Beurer MP set za manikuru i  pedikuru za lijepe i njegovane ruke i stopala .

DO 30% POPUSTA NA BEURER MASAŽERE

Beurer Shiatsu masažer koji se postavlja na stolac idealan je za opuštajuću shiatsu masažu leđa. Beurer Anti-celulitni masažer namijenjen tretiranju područja sklonih celulitu i nakupljanju masnih naslaga. Za zamjetno čvršću i zategnutiju kožu. Jednostavan je i praktičan za korištenje. Beurer mini masažer za tijelo za nježnu vibrirajuću masažu leđa, vrata, nogu i ruku , malen je i praktičan pa ga je moguće koristiti u svako vrijeme i na svakom mjestu.  Hidromasažna kadica za vodenu masažu stopala uređaj je za njegu i masažu stopala. Potiče cirkulaciju, otklanja umor i bol u stopalima. Nezamjenjiva je kod održavanja higijene stopala i kao priprema za pedikuru.

POPUST 10% na OMRON DUOBABY INHALATOR + ASPIRATOR

 

OMRON DUOBABY je jedinstveni 2 u 1 kompresorski inhalator s integriranim nosnim aspiratorom koji pomaže u liječenju najčešćih respiratornih smetnji kod djece.

Sve akcije pogledajte na web shopu www.shop-medikor.hrte u Medikor drogeriji, Tratinska 58, Zagreb. Za više informacija javite nam se na Medikor facebook-u, na tel 01 3689 699 ili e-mail: info@medikor.hr